See Por15 on tõesti tegija. Täpselt ei mäleta, aga purgil oli kirjas mingi väga üldine jutt, et sobib kõige jaoks, nii muu seas , et seal hulgas ka paakidele. Kuna purki enam ei ole, siis pole kusagilt vaadata, aga minu meelest mul ei olnud see spets paagi "porr" vaid mingi universaal "porr15" stop rust. Võimalik, et paagi oma on lihtsalt vedelam. Aga tulemus oli OK.
Olen 2 autol, mille paagid olid seest suht samasugused kui sul pildil, selle protseduuri teinud läbi nii:
1. paak maha ja veega suurem sodi välja. Kastmisvoolik otsast sisse ja siis lobistasin nii ja naa, sodi tuli kõvasti.
2. paak mutreid ja kruvisid täis (soovitan soojalt enne üle lugeda mitu neid sinna saab), siis paak kinnitada mingi pöörleva mehhanismi külge (minul oli selleks X5 tagumine ratas, tungiga üles, koormarihmaga paak rattakülge kinni ja tühikäigul pöörlema), kolises mis hirmus, aga töö tegi ära.
3. Mutrid välja, (minul jäi 3 kadunuks, või lugesin valesti

) ja veega sodi uuesti välja uhada.
4. Nüüd paak nööri peale kuivama.
5. Valasin Por15 paaki ja siis keerutasin teda tunde järgi näpuvahel. Aukudest piilusin vahepeal kuidas asi edeneb ja vola!
6. Kuivatasin mingi 3 päeva ja siis sai kannatus otsa, paak peale ja bens sisse... toimis ja toimib siiani, sellest nüüd vast mingi 3-4 aastat.
Kui teisel autol tegin, siis oli seda "porri" seal veel ainult tilk purgi põhjas, sai seda siis spets lahustiga lahjendatud. Kui esimesel paagil ilma lahjendamata jäi ikka korralik kiht peale, siis lahjendatud segu tulemus oli ikka päris õhuke kirme, aga peale ta jäi.
Tellitud sai netist koos lahustiga. Kui 2 kogemust kokku võtta siis, tiba tasuks lahustit panna, voolab paremini ja tulemus jääb ühtlasem.