No vaat, sellist teemat ma olengi ammu oodanud! Kiiduväärt, Siim!
Ma arvan, et täna ma üldse magama ei lähegi!
Seda OS 251 WH mudelit on teadupärast Tony põhjalikult uurinud, ehk kirjutab ka siia teemasse.
Alustuseks, et ka ksf! Siimul liiga hea uni ei oleks

, kordan veel korra üle, et see konkreetne OSL 251 on eelmise omaniku poolt 2-st eri tsiklist kokku seatud, teine pool on (niipalju kui üle jäi) minu käes).
Väike , EAS150 latern ilma spidomeetrita käis OSL mudelitel vist kusagil kuni1937-nda aasta kanti (lisaks käis OSL-idel süütelukk ikkagi esilaternas), vb saab kusagilt vaadata, mis raaminr-st tuli suurem , spidomeetriga EAS170. (seda ka vist 251 mudelil, Tony teemas on esitule pilt ja juttu täiesti olemas).
Pakun, et alumiiniumist silindripeaga mudelitel oli kõigil spidomeeter ja see oli esitule korpuses. On ju netis ka olemas OSL251 osade kataloog ja ka paks juhend WH mudeli ekspluatatsiooniks.
Lisaks veel, et Siimu OSL 251-l küljes olev roheliseks värvitud esituli on õige, st et olnud sellel WH mudelil, raam ja esihark jne on minu käes. St oli 2 OSL 251, üks must 1939 (vist) ja teine roheliseks värvitud hilisem WH oma, nendest tsiklitest kombineeris müügimees 2 uut ja värvikirevamat tsiklit.
Arvan, et antud teema konkreetne esituli on tehtud sõja ajal tsiviiltsiklile paigutamiseks, mis jutt seal "pimenduskattel" täpsemalt on? Mingile paragrafile viidatud, mille mittetäitmise puhul kiputi omanikule paistvat päikest ka trellide ja okastraadiga varjutama ?
See tuli NSU-dele ei tohiks istuda, 100 ccm Pony-l ja Quickil oli sedastiili laternad aga mitte päris ja vist ka mitte EAS150, peab järgi vaatama.