Seetõttu tuleb auto värvimiseks koost lahti võtta. Vähemalt niipalju, et korralikult värvima pääseks.
Mida ette võtta mootori ja käigukastiga, kust õli tilgub? Ilmselt on võimalik need õlilekked ilma suuremate muredeta kõrvaldada, aga praegu otsustasime siiski nii, et alustame ettevalmistusega värvimiseks. Eesmärk on toimetada sellises graafikus, et järgmise hooaja alguses oleks auto sõidukõlbulik. Ilmselt ei jõua kõiki defekte kõrvaldada, aga järgmiseks talveks tuleb ka midagi jätta!
Kõigepealt maha katus koos mehhanismiga:
See töö ei olnud keeruline. Kokkupandud katusemehhanism ise on ka üsna kompaktne:
Muidugi istmed välja:
Istmetega on lugu nii, et juhi istmekate on vahetatud. Näeb välja päris hea. Kaassõitja oma on aga üsna praguline. Katki küll ei ole, aga ilmselt tuleb järgmisel talvel sellega tegeleda.
Istmealune põhi näeb välja üsna korralik:
Esiklaasist oli juba juttu, see on üsna kriimuline ja plaan on see välja vahetada. Helistasin klaasimehele: kas saad läbi tulla? Ei saanud, ütles, et: tulen homme!
Võtsin siis iluliistud, katted ja tihendid ettevaatlikult maha. Neid on muide päris hulga!
Uurisin klaasi lähemalt. Liim tundus kuidagi väga pehme! Olen kuulnud, et kasutatigi sellist pehmet, plastiliini moodi tihenduskitte. Liimiks on seda raske nimetada.
Proovisin lõigata... kitt on nii pehme, et kui olin ümberringi kõik läbi lõiganud, oli klaas uuesti kinni vajunud. Proovisin jõuga..... katki ka ei tahtnud teha...
Siis meenus, et kuskil olin mingi traadi läbi lõiganud. Meenus jutt, et osad tihendid olidki pandud koos traadiga, et saaks äravõtmisel vooluga soendada. Tirisin need traadiotsad välja. Kuumutama siiski ei hakanud, aga uurisin, et kui traat välja tõmmata, lõikab ta kiti läbi!
Tõmbasingi traadi ümberringi välja ja proovisin siis kohe klaasi välja lükata. Tuligi üsna lihtsalt!
Tihendi alune serv tundus päris terve olevat, roostet igatahes ei paista.
Kitt ise on selline: