Töötoas toimetades tuleb igasuguseid mõtteid pähe...
Millegipärast kujutan ette, et teema algataja, Mamba, mõtles umbes nii, nagu mina vahetevahel:
"Igasugust kola siin garaa¸is (või kuuri all) vedeleb. Suure tõenäosusega minule seda vaja pole. Võibolla keegi otsib midagi niisugust, aga kuidas talle teada anda? Või viiks vanametalli kokkuostu? Selleks on jälle aega vaja ja järelkäru vaja lume alt välja kaevata... paneks müügikuulutuse...?"
Vähemalt mina olen nii mõelnud. Tavaliselt sokutan osa kraami prügikonteinerisse (tean, et nii pole ilus), suuremat sorti kola pakun tuttavatele: sillad, mootorid, käigukastid. Ja kui keegi vedu ei võta, rändavad varem või hiljem Kuusakoski valdustesse.
Kuusakoski hinnad on ka nii viletsad, et kasulikum on töökojas tööd teha, kui vanametalli kokkuostus käia. Kui muidugi mõnda linttraktorit ära ei anna.
Müügikuulutust on tavaliselt piinlik välja panna.

Küsitakse, et kas on korras? No kus ta siis korras on, uusi asju müüvad kauplused! Seepärast pole kuulutusi eriti pannud.
Olen märganud, et tq-hq poistel oli foorumis rubriik: "ÄRA ANDA".
Niisugusse kohta poleks piinlik asju pakkuda. Näiteks hiljuti olid äraviskamisel M 20 mootor, käigukast ja GAZ 21 tagasild. Tagasillale leidsin tahtja, ülejäänud rändasid Kuusakoskisse.
Aga sellesse rubriiki saaks pakkuda ainult vanasõidukitele kuulunud osi, mitte vanarauda ja ehitusprahti.
Mida arvate?
Või "Vaba teema" all: "Ära anda GAZ 21 tagasild". ??