õüöä
-
- Uus kasutaja
- Kontakt:
mul oli ka siiani koik normaalne ja ma ei nappinud mitte ainsamatki korda algusest saadik mitte midagi, tundus isegi vahepeal et olen ainuke kes naeb neid tappe, aga nuud tapselt vastupidi - installeerisin isegi ekstra Firefoxi et ehk on Internet Exploreril mingi haigus kulge tulnud, aga ikka ei nae, no vot on asju mida ma ei moista
Soovides parimat, Siim.
see on ikka vääääga kummaline, mis nende täppidega toimub

minul on see jama selle probleemi algusest siiamaani, üle ei ole läinud iseenesest nagu mõnel vist on[autorestauraator, ...]
Ma aeg-ajalt ikka unustab ümber lülitada kodeeringut UTF-ks, ettäppe näeks, aga ega see pidevklõpsimine normaalne ei ole. Lahendust pole vist kah keegi leidnud..?

minul on see jama selle probleemi algusest siiamaani, üle ei ole läinud iseenesest nagu mõnel vist on[autorestauraator, ...]
Ma aeg-ajalt ikka unustab ümber lülitada kodeeringut UTF-ks, ettäppe näeks, aga ega see pidevklõpsimine normaalne ei ole. Lahendust pole vist kah keegi leidnud..?
-
- Uus kasutaja
- Kontakt:
-
- Uus kasutaja
- Kontakt:
nüüd sain väga huvitava kala jälile! Isiklikult minul kestis kogu see täppide jama täpselt niikaua, kui olin adminnina sisse logitud! Nüüd taipan siis kah miks Meelisel see jama algusest saadik
Kohe kui adminnist välja logisin ja lihtsalt oma konto alt sees siis nii IE kui Firefox toimivad suurepäraselt! Tee Meelis kindlasti proovi!
ÕÕÕÕÜÜÜÜPÖÖÖÄÖÄÖÖÄÖõüõäsöäöäöä

Kohe kui adminnist välja logisin ja lihtsalt oma konto alt sees siis nii IE kui Firefox toimivad suurepäraselt! Tee Meelis kindlasti proovi!
ÕÕÕÕÜÜÜÜPÖÖÖÄÖÄÖÖÄÖõüõäsöäöäöä
Soovides parimat, Siim.
öllölölölöllölöäöäöüöüöüöllplpl
ROFL
no mida kradit...
sinna see koer oligi maetud - medal zyndapp'le kaela!
pole näinud elusees öökivat ööbikut
okei, aga ma ei saa ju lõpmatuseni kah adminnina väljalogituna olla - suht tüüüüütu pidevalt sisse logida, kui iga kord pean siit ju midagi näppima...
Kust edasi surkida - ei tea....
ROFL
no mida kradit...
sinna see koer oligi maetud - medal zyndapp'le kaela!

pole näinud elusees öökivat ööbikut

okei, aga ma ei saa ju lõpmatuseni kah adminnina väljalogituna olla - suht tüüüüütu pidevalt sisse logida, kui iga kord pean siit ju midagi näppima...

Kust edasi surkida - ei tea....
-
- VVK liige
- Kontakt:
-
- Uus kasutaja
- Kontakt: