Veteran kirjutas:Loodan, et taoline tehnoloogia ka eestisse jõuab, hind tehakse kindlasti soolane, kroom ju!
   Esmapilgul tundus, et mehel püstol esimest korda käes, siis tundus, et see mingi eelpesu... jäi selline vasika tunne uue aiavärava ees.
   Iseasi, kui vastupidav see kate on. Arvatavasti kestvam, kui need reflektorite taastamiseks vms. sprayd.
  Lõppkokkuvõtteks siis siht silme ees, mis ma oma stangedega tegema pean!
Seoses sellega kaks uudist. Üks hea, teine halb. 
Hea enne. Umbes nädal tagasi astus töötuppa tuttav kutt ja näitab mulle pilte "metalliseerimisest". Sain kohe aru, et tegu on sama asjaga, mis minu poolt viidatud videol näha. Tegemist on Peterburi firma tehnoloogiaga. Paberite järgi tundub igati proovimist väärt. Proovitööd ei ole ise näinud, aga tahaks näha küll! Hakkasin siis kauplema, et mismoodi need Enno stanged tehtud saaks?
Poisid lubasid näidistööna ette võtta, aga seoses sellega see halb uudis: ühe stange tegemine maksab kolm tuhat krooni. Mina kauplesin küll tuhande peale, aga poisid on nagu Somaalia piraadid, võta või jäta, aga hind on kolm tuhat!
Vastupidavuse kohalt tundub olema kõvem, kui lakialune värv. Laki tugevus pidi suurem olema. Sellega tehakse Venemaal vannitoa sisustust kuldseks!
Tähtaeg, nädal.
Nüüd on Ennol mõtlemise koht. Kui asi huvitab, viin teid kokku.
Kui Enno huvitatud ei ole, kas leidub keegi teine, mina tahaksin seda tulemust oma silmaga näha ja katsuda.
Mingi ameeriklase suur ja kõver stange, mida kroomi alla taastada võimatu?